ГЛАВНА СТРАНИЦА

 

Отбор 08/09

Мачове 08/09

УЕФА 08/09

А ПФГ 08/09

Централен Архив

Статистика 08/09


06.10.2008         Първенство

Локомотив (Мездра) - Левски 0 : 1
4 000 зрители, ст. "Локомотив" - Мездра
1. Георги Петков       Радостин Станев  
5. Юсуф Рабех 89`     Николай Христозов  
23. Давид Бистрон       Милчо Макенджиев  
3. Живко Миланов       Предраг Пажин (60 - Зоран Цветкович)  
25. Лусио Вагнер       Давид Силва  
30. Лъчезар Балтанов       Илия Илиев  
22. Дарко Тасевски 54 мин 18. Мирослав Иванов   Страти Илиев (46  -Цветомир Валериев) СЪДИЯ:
6. Рашид Тиберканин 84 мин 17. Боян Илиев   Саша Симонович Николай Йорданов
24. Николай Димитров     Виктор Петаков (46 - Атанас Николов)
21. Зе Соарес 75 мин 9. Г. Иванов - Гонзо   Костадин Марков

 

11. Георги Христов       Руи Мигел

Ст. Треньор: Емил Велев                                                                                            Ст. треньор: Георги Тодоров

ГОЛМАЙСТОРИ:

0:1 - 24. Николай Димитров (7)

ФАКТИ:

1.

ПРЕСАТА:

Емил Велев: Получи се оспорван мач. Тимът на Мездра беше добре подготвен и търсеше победата. Като се има предвид минорното настроение в съблекалнята, тази победа дойде добре. Напрежението бе породоено от пресата. Влязохме добре в мача, след като вкарахме ранен гол. След това необяснимо за мен намалихме темпото. Доволен съм от играта през по-голямата част от мача. Създадохме 2-3 положения, Локомотив на практика нямаше такива. Както и в последните мачове от евротурнирите, отново направихме пропуски. Имаме 2 седмици пауза в първенството, в които футболистите да се обиграват. Питайте Георги Христов защо изпуска така. Не е нормално да тичаш 20 метра с топката, а след това да биеш 7 м над вратата. Това си беше чисто положение и трябваше да си го вкара.

Георги Тодоров: Не бяхме на нивото от предишните мачове. Ако бяхме дали 30% от това, което играхме срещу Черноморец, резултатът можеше да е друг. Не може срещу отбор като Левски да не си агресивен и да не си вярваш. Съжалявам за труда на момчетата, като чувам викове от публиката като "Горчиво" и "Продажници".
 

Тактиката е без значение след като сме спечелили, смята Дарко Тасевски. - Няма значение как сме играли, важното е, че победихме. В такъв мач тактическата постройка и схема не са толкова важни - добави македонецът.- Получи се добър мач, радвам се, че спечелихме - каза пък защитникът Живко Миланов. - Искам да поздравя шефовете на Мездра за отличните условия, които са предоставили за игра.

Тази част от страницата е създадена и се разглежда най - добре в резолюция 1280х1024